Kies uit een van onze toffe activiteiten!

bedrijfsevent

Op zoek naar een uitgebreid event voor jullie bedrijf? Wij denken graag mee! Geen bedrijf is hetzelfde, dus voor jullie ook geen kant-en-klaar arrangement; slechts een impressie. 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

bedrijfsevent

event

activiteiten

Het event voor jullie bedrijf is ook echt jullíe event. Gedurende de dag kunnen we verschillende activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire strijd tijdens de Highland of Viking Games. Uiteraard passen we onze activiteiten naar jullie wensen aan.

catering

Gedurende de dag is er onbeperkt catering aanwezig. Daarbij hebben we een groot aanbod voor lunch- en dinerbuffetten. Denk aan compleet verzorgde lunch op het water, een luxe barbecue of jullie eigen diner op het strand. Dit zijn slechts opties. We bespreken graag jullie wensen!

locatie

Tijdens jullie event ontbreekt het ook op de locaties aan niets. We zijn actief op diverse locaties (naar keuze). Ook hierin denken we graag met jullie mee. De locaties zelf kleden we uiteraard aan, zodat jullie een ‘eigen’ stuk land hebben. Met o.a. palmbomen, zitzakken en ligstoelen creëren we een heerlijke loungeplek. 

    BEDRIJFSEVENT