‘Outdoor Winterberg’ Duitsland

Weer eens wat anders voor je personeelsuitje? Beleef het in Winterberg!

Op nog geen 2,5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens ligt in het Sauerland het bekende Winterberg. Boven op een heuvel gelegen met een prachtig uitzicht, gelegen in de natuur, ligt de accommodatie . Deze accommodatie is het uitgangspunt voor verschillende outdooractiviteiten. Overdag actief bezig zijn en ‘s avonds heerlijk ontspannen bij het kampvuur!

Dag 1

12.00 uur, aankomst

13.00 uur, lunchbuffet

14.00 uur,  Team Trail of GPS-tocht, Dit is een combinatie van verschillende teamopdrachten in of wandel met de GPS een afwisselende en mooie tocht.

19.00 uur, Barbecue  en ontspannen

Dag 2

9.00 uur, ontbijt

10.00 uur, Mountainbiketocht
Onder begeleiding van een instructeur maken we een mooie tocht door het heuvelachtige gebied rondom het outdoorcentrum. Onderweg stoppen we voor een drankje en een snack. Nadat we weer zijn opgeladen vervolgen we de tocht. Tijdens deze tocht leer je verschillende technieken van het mountainbiken.

12.30 uur, Lunchbuffet

13.30 uur, Klimmen en abseilen
Onder begeleiding van een instructeur gaan we klimmen op één van de mooie rotsen in de omgeving. Hierbij leer je zelfstandig de knopen te leggen en te zekeren.

17.30 uur, Diner

19.00 uur, vertrek naar Nederland

 

554810_218940868226795_1943719801_n
INFORMATIE:
Duur: 2 dagen Minimum leeftijd: 16 jaar
Prijs p.p.: € 119,00 Minimum aantal: 8 personen
Intensiteit: midden Bijzonderheden: n.v.t.
Inclusief: Activiteiten onder begeleiding van een instructeur, overnachting, lunchbuffet (2x), ontbijt, barbecue en diner
Exclusief: Extra genuttigde consumpties (v.a. € 1,50 p/stuk)
Catering: Lunchbuffet en ontbijt bestaan uit: broodjes, boterhammen, diverse soorten beleg (hartig/zoet), fruit, koffie/thee, melk en diverse sappen
Barbecue: 5 stukken vlees, verschillende salades, diverse sauzen en stokbrood
Houtvuurgekookte maaltijd, een gevarieerde zelf klaargemaakte maaltijd van: gepofte/gevulde aardappels, vis, brood, verse groenten en gevulde bananen/appels
Overnachting: Het verblijf in 4-persoonskamers
Optioneel:  Dit programma is uit te breiden met extra overnachtingen inclusief transfers. Informeer naar de mogelijkheden.
Locatie:  Grönebach (nabij Winterberg)